• Imprimeix

Tallers i seminaris

aules

Presentació del llibre A Punt 1 amb Albert Vilagrasa

 

Dijous 27 de setembre de 2018, es va presentar a les Aules de Català del CCLBlanquerna de Madrid el nou mètode d'aprenentatge de llengua catalana de Publicacions de l'Abadia de Montserrat (PAM): A punt. Una jornada que ens va oferir l'autor del projecte, Albert Vilagrasa, i oberta a tot el professorat de català a Madrid.  

Amb aquesta nova proposta, PAM amplia la seva oferta de material per aprendre català.

 

Data d'actualització:  27.09.2018

III Jornada professors

Un moment de la III Jornada de professors

III Jornada Ensenyar català a Espanya i Portugal
Divendres 28 d'octubre de 2016

 

L’any 2012, des de les Aules de Català de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid i l’Institut Ramon Llull, vam decidir iniciar les trobades de professorat de llengua catalana en l’àmbit geogràfic d’Espanya i Portugal. Enguany s’organitza la tercera edició de la jornada Ensenyar català a Espanya i Portugal: idees i experiències.

La jornada és un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències de professionals de l’ensenyament de la llengua catalana en què es pot compartir propostes per introduir a l’aula.

Per obrir la jornada, Maite Puigdevall,  de la Universitat Oberta de Catalunya, va presentar els resultats del projecte “Neophon. Nous parlants i noves identitats: pràctiques i ideologies”. Així mateix, tant en la sessió de matí com de tarda, es van combinar tallers i presentacions de projectes didàctics del professorat.

 

Data d'actualització:  28.08.2018