• Imprimeix

Inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Palau mira a Picasso'

Inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Palau mira a Picasso', l’amistat entre l’escriptor català i l’artista malagueny

19/04/2018 17:04
Exposició al CCLBlanquerna

Palau mira a Picasso

Dijous 19 d’abril de 2018 ha tingut lloc al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna (c/ Alcalá, 44 -Madrid-) la inauguració de l’exposició Palau mira a Picasso, que romandrà oberta al públic fins al 23 de juny. 

És una producció de la Fundació Palau i la Fundación Picasso Casa Natal que ara es presenta per primera vegada a Madrid, al CCLBlanquerna, amb motiu de l’Any Palau i Fabre.

Ha inaugurat l’acte Gabriel Planella, secretari tècnic i delegat e.s. de la Delegació del Govern de la Generalitat a Madrid. L’han acompanyat Joan Noves, president de la Fundació Palau; Maria Choya, directora de la Fundació Palau; Víctor Fernández, comissari d’aquesta exposició, i Manel Guerrero, comissari de l’Any Palau i Fabre.

Palau mira a Picasso reflecteix l’amistat que va haver-hi entre l’escriptor català i l’artista malagueny.  Josep Palau i Fabre (Barcelona, 1917-2008) fou un dels autors que més va observar la vida de Pablo Picasso (Màlaga,1881-Mougins (França), 1973). Palau convertit en fotògraf, retratà amb la seva càmera, una Kodak 35, el seu bon amic Picasso. 

 

 

Amb motiu de l’Any Palau i Fabre, en el centenari del seu naixement