• Imprimeix

Notícies de la Delegació

L'exposició 'Las Vanguardias y Joaquim Molas' romandrà oberta al públic fins a inicis de gener de 2018

17/11/2017 11:11
Exposició Joaquim Molas

El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, seu cultural de la delegació del Govern a Madrid, ret homenatge a l'intel·lectual Joaquim Molas amb una exposició que exhibeix, per primera vegada a Madrid, materials del seu fons personal. 

Las Vanguardias y Joaquim Molas recorda a aquest estudiós i descobridor de les avantguardes literàries i artístiques catalanes del segle XX.

Accés a 'Las Vanguardias y Joaquim Molas'

 

 

Entrevista a Xavier Basora, coordinador de les Aules de Català de la Delegació del Govern a Madrid

16/11/2017 13:11
Xavier Basora

El diari El Periódico entrevista Xavier Basora, coordinador de les Aules de Català de la Delegació del Govern a Madrid.

En Xavier fa un recorregut per la seva trajectòria com a lingüista, traductor i professor de català a Madrid fins arribar a la seva tasca a les Aules de Català del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, on coordina els cursos de llengua catalana de tots els nivells i edats i als quals s’han arribat a inscriure més de 400 alumnes, la majoria castellanoparlants.

 

Accés directe a l'entrevista d'El Periódico

Visita d'alumnes de gestió cultural

14/11/2017 16:11
sepe

El dimarts, 14 de novembre, els alumnes del certificat de profesionalitat en gestió cultural impartit per el SEPE van visitar el Centre Cultural-Llibreria Blanquerna.

El director de Centre, Gabriel Planella, els va rebre i els va explicar la manera en la que es gestionen les activitats que es realitzen al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna.

 

Fins aviat, amics! 

La Delegació del Govern a Madrid cel·lebra la Diada 2017

24/10/2017 12:10
Màrius Serra

Conferència–glosa 'Once onces de septiembre' a càrrec de l'escriptor Màrius Serra a la Diada 2017 cel·lebrada a Madrid el passat dimecres, 13 de setembre.

Text de la glosa en pdf