• Imprimeix

Notícies de la Delegació

Conferència 'Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic'

22/05/2017 18:05

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras i el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva han pronunciat la conferència 'Un referèndum per a Catalunya. Invitació a un acord democràtic' des de l'Auditori Caja de Música, CentroCentro, al Palau de Cibeles de Madrid.

Text de la Conferència en pdf.

La Taula del Corredor Mediterrani arriba a Madrid

10/04/2017 10:04
Corredor del Mediterrani

Corredor del Mediterrani Foto: Montserrat Llor. Cap de premsa de la delegació.

El dilluns, 10 d’abril de 2017, ha tingut lloc la reunió de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani a Madrid, al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna. L’acte ha estat presentat pel delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell qui, tot seguit, ha donat la paraula al ministre de Foment del Govern espanyol, Íñigo de la Serna, qui ha fet la seva intervenció.

El  conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget han presidit aquesta reunió que ha comptat amb una nodrida assistència de participants d’alt nivell, més d’un centenar d’empreses, institucions i polítics, així com mitjans de comunicació.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, ha presentat el document de Prioritzacions d’actuacions ferroviàries del Corredor del Mediterrani i, a continuació, ha tingut lloc un torn obert de paraules amb les intervencions dels assistents.

La cloenda ha estat a càrrec del secretari d’Estat d’Infraestructures, Transports i Habitatge del Ministeri de Fomento, Julio Gómez-Pomar.

La setmana del 20 de febrer del Centre Cultural-Llibreria Blanquerna i la Delegació de la Generalitat a Madrid

20/02/2017 12:02

 

El delegat Ferran Mascarell avança els elements més destacats de la pròxima setmana al Centre Cultural - Llibreria Blanquerna. En primer lloc, l'inici del Cicle Mujeres, una causa para todo el año, que vol reflexionar sobre las experiències compartides per les dones en diferents àmbits de la nostra societat on encara el seu reconeixement queda lluny.

Aquest cicle comença el pròxim dimecres 22 de febrer, amb una taula d’alcaldesses de les principals ciutats de Catalunya, de tot l'espectre polític, sota el títol Liderazgo de la Mujer y Nueva Gobernanza Pública.  El mes de març dedicarem una sessió a les dones científiques i investigadores. I a l’abril, una sessió sobre la visibilitat de les dones en els mitjans de comunicació.

Us hi esperem. Sabeu que el CCLBlanquerna és també Casa vostra.